;

BENVINGUTS – ACCÉS A LA BOTIGA.

Benvinguts al nou web de compra online Plusfresc!. Per a accedir a la compra online, ho pots fer com a usuari registrat o bé com a visitant introduint el codi postal. Però per poder comprar, finalment t’hauràs de registrar. Si accedeixes com a visitant, pots navegar pel web de compra, escollir i/o consultar productes i ofertes, i veure les zones de repartiment. Quant vegis com funciona, i si t’agrada, et convidem a que et registris. Un cop registrat, podràs guardar les teves llistes de compra i les podràs recuperar sempre que vulguis fer una altra compra, o simplement consultar-les. També podràs tenir disponibles els teus vals de descompte, així com gaudir de les diferents promocions i ofertes de Plusfresc.

SELECCIÓ DE PRODUCTES I COMPRA.

Selecciona els productes a traves del cercador, navegant pel menú desplegable de famílies o categories, o utilitzant les teves llistes de compra anteriors. Els productes que anem seleccionant aniran apareixent a la línia superior dins de la teva cistella i s’afegiran a l’import total de la compra, així podràs conèixer el cost de la teva compra en tot moment. Per modificar les quantitats, només hauràs de clicar als botons del més (+) o menys (–) dins de la casella del producte o a la llista de productes de la teva cistella.

ENTREGA DE LA COMPRA.

Un cop hagis escollit els productes de la teva compra, pots seleccionar el tipus (entrega o recollida a la botiga), el dia i l’hora, a una de les teves adreces (en cas d’entrega) i si ho prefereixes pots passar a recollir la teva compra pel teu centre preparador. Per saber si repartim a la teva zona, només has de ficar el teu codi postal a l’apartat zones de repartiment i sabràs si hi realitzem el servei a domicili. Pel que fa al transport i horaris, a Plusfresc volem que gaudeixis comprant i no t’hagis de preocupar de res més. Per això, et portem la compra a casa.

FORMES DE PAGAMENT

El pagament de la compra es realitza amb targeta de crèdit o de dèbit dins del procés de compra. Les targetes admeses són: American Express, Caixa Oberta, Clau, Maestro, Mastercard, Visa.

CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA.

Realitzat el pagament, podràs veure un resum de la teva comanda i un missatge que confirma la rebuda d’aquesta. Així mateix, rebràs un correu a la teva adreça de correu electrònic, amb els detalls de la compra efectuada. Conserva aquest correu de cara a futures consultes, si fos necessari, o per a poder recollir la comanda al teu centre, si aquesta ha estat la teva selecció.

Copyright © 2014, Supsa Supermercats Pujol, S.L. www.plusfresc.cat. Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida, Foli 110, Tom 31, Full L-3077
X